Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Myymälämme ja toimisto sijaitsevat Savonlinnan keskustan tuntumassa Miekkoniemellä.

Ilokallionkatu 7, 
57200 SavonlinnaMyymälämme ja toimisto sijaitsevat Savonlinnan keskustan tuntumassa Miekkoniemellä. Ilokallionkatu 7, 57200 Savonlinna

Toimipaikkamme sijainti kartalla!Toimipaikkamme sijainti kartalla!

KIINTEISTÖJEN SÄHKÖTYÖT

 

Iso osa-alue palvelukokonaisuuttamme ovat vian etsintä ja korjaustyöt. Sähkövian sattuessa tarvitaan nopeaa palvelua vikojen selvittämiseksi ja korjaamiseksi.

Sähkövikojen takia syttyy kiinteistöpaloja vuosittain, etenkin laitteistojen vanhetessa ja huollon puutteellisuuden takia.

Teemme myös sähköremontteja, modernisointeja, vesivahinko ja myrskyvauriokorjauksia. Toimitamme vakuutusyhtiötä varten lausunnot vahinkojen laajuudesta.

 

Kerrostalon porraskäytävien ja ulkoalueiden valaistuksen modernisointi. Käytäviin LED valaisimet liiketunnistimella.Kerrostalon porraskäytävien ja ulkoalueiden valaistuksen modernisointi. Käytäviin LED valaisimet liiketunnistimella.

Kesämökin sähköistystä.Kesämökin sähköistystä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sähkölaitteistojen huoltaminen 

Esimerkiksi sähkökeskusten säännöllisellä huoltamisella voidaan ennakoida ja estää vahinkojen syntymistä. Toteutamme huolto ja korjaustöitä esimerkiksi keskus ja kompensointilaitteistoille 1000VAC asti.

  • Laitteistojen puhdistus
  • Liitosten ja komponenttien kunnon tarkastus
  • Lämpökamerakuvaukset
  • Määräaikaistarkustuksissa ilmenneiden puutteiden korjaustyöt
  • Hätäpoistumistie- ja turvavalaistushuollot ja korjaukset

 

 

POISTUMISTIEVALOT

Savun muodostuksen aikana on säilytettävä katkeamaton näköyhteys valaisimiin poistumisreiteillä.

Tämä vaikuttaakin suuresti valaisin valintoihin.

 

 

 

 

LÄMPÖKAMERAKUVAUS

Lämpökamerakuvauksella pystytään vaivattomasti paikantamaan sähkökeskuksissa tapahtuvaa kuumenemista vaikkapa löysissä liitoksissa.

Suurin osa sähköpaloista saa alkunsa löysien liitosten aiheuttamasta kipinöinnistä, johtimien kuumentuessa liitoskohdassa.

  

 

Palvelut kiinteistöhuolloille, taloyhtöille,

kiinteistö osakeyhtiöille jne.

 

Kunnossapito ja huolto toimintamme taloyhtiöiden, liikekiinteistöjen ja laitosten parissa kaiken tyyppisissä sähköalan tehtävissä on yksi yrityksemme kulmakivistä.

Iso osa on lyhyen vasteajan toimintaa eri tyyppisten vikojen selvittämiseksi ja korjaamiseksi.

Laitoskeittiöissä varsinkin vian sattuessa on kiire yleensä valtava. Pyrimme hoitamaan tämän tyyppiset tilanteet ensisijaisesti.

Toimimme näissä asioissa tällä hetkellä suoraan yhtiöille sekä isännöitsijöiden ja kiinteistöhuoltojen tilaamana Savonlinna, Kerimäki, Enonkoski, Sulkava, Punkaharju akselilla.

Toimitamme myös loisteputket, ledit, pl putket, valaisimet jne. nettohinnoin huoltoyhtiöille.

 

Parkkihallin valaistusmuutos led tekniikkaan.Parkkihallin valaistusmuutos led tekniikkaan.

Kattava palveluvalikoima tukemaan kiinteistöhuoltojen palvelupakettia sekä kokonaisvaltaisesti asiakastyytyväisyyttä.Kattava palveluvalikoima tukemaan kiinteistöhuoltojen palvelupakettia sekä kokonaisvaltaisesti asiakastyytyväisyyttä.